• Novi Beograd -Tošin bunar 232g    Batajnica - M. Z. Radosavljevica 370

Korisni saveti

Korisni saveti za uredjenje vašeg doma


 • EVO IDEALNOG REŠENJA ZA MALE STANOVE

  Ako postoji element u domu koji možete kreirati u najrazličitijim varijantama, oblicima, dimenzijama, namenama i stilovima, onda je to kuhinjski šank. Gotovo da ne postoji neko ograničenje ili forma koja je standardna za ovaj fantastični komad nameštaja, pa je baš često zbog pomenutih razloga lako i inspirativno eksperimentisati sa ovim, sve vise popularnim detaljem, koji u poslednje vreme krasi sve više domova.

  Detaljnije

 • DOM SA STILOM UZ MALU POMOĆ MAGIJE

  Stav prema sopstvenom domu može imati veliki uticaj na njegov izgled ali isto tako i kako na Vaše, tako i na raspoloženje Vaših gostiju. Zato je neophodno ophoditi se prema svom domu onako kako zaslužuje – sa pažnjom i ljubavlju.

  Detaljnije

 • EVO ŠTA BOJE U VAŠEM DOMU GOVORE O VAMA

  Još od malih nogu, svako od nas je imao omiljenu boju. Čak i tada smo znali da nežne devojčice uglavnom biraju roze stvari, a one malo hrabrije crvenu. Dečaci su ti koji biraju tamnije, pa su to uglavnom bile plava ili zelena.

  Detaljnije

 • DA LI ZBOG LEPOTE MORA DA TRPI KOMFOR?

  Neke komade nameštaja, dodatke, ukrase ili dekorativne artikle toliko puta vidimo u časopisima, raznim emisijama ili blogovima da to prihvatamo kao trend za period u kojem se posvećujemo uređenju kuće ili stana da i ne razmišljamo da li je to ono što nam je zaista potrebno.

  Detaljnije

 • KREATIVNI ŽENSKI KUTAK - ULEPŠAVANJE SA STILOM

  Ovoga puta se obraćamo devojčicama, devojkama i ženama koje vole sebe i vode računa o izgledu kakav god stil da neguju. Većini , bez obzira na uzrast, jedno nam je svima zajedničko - urođeni osećaj za estetiku, odnosno naklonost prema lepom.

  Detaljnije

 • TRIKOVI ZA MODERNU KUHINJU - EVO KAKO DA OBIČNA KUHINJA
  IZGLEDA SKUPOCENO

  Nije novo da se trendovi neprekidno smenjuju, pa ono što je pre nekoliko godina oduševljavalo sve ljubitelje dobrog i modernog dizajna, danas je izgubilo svoju draž, postalo pomalo dosadno, a utisak koji ostavlja je iznošeno i istrošeno.

  Detaljnije

 • KANCELARIJA - RADNA SOBA - ŠTA JE FORMULA POSLOVNOG USPEHA?

  Kvalitetan nameštaj, dobra organizacija i iskustvo u uređenju prostora su prava kombinacija za opremanje radnog prostora punog pozitivne energije koji podstiče kreativno razmišljanje i uspešano ispunjavanje zadataka.

  Detaljnije

 • EVO NA ŠTA TREBA OBRATITI PAŽNJU PRI OPREMANJU DEČIJE SOBE!

  Ponekad odrasli to zaborave, ali evo prilike da se podsetimo. Sobe za decu nisu samo prostor u kojem će se prespavati. To nije igraonica niti učionica. Sobe za decu su sve to zajedno.

  Detaljnije

 • PSIHOLOGIJA BOJA - OSEĆAJ SE FANTASTIČNO U SVOM DOMU!

  Da li ste spremni? Vreme je da ubacite malo boje u svoj dom – doslovno! To je ono što Vam je potrebno da napravite kreativni prostor, stimulišuće okruženje i dobro raspoloženje!

  Detaljnije

 • ŠABLONI UREĐENJA MALOG PROSTORA - IMATE LI HRABROSTI
  DA BUDETE DRUGAČIJI?

  Odustanite od šablona i iskažite svoju kreativnost!

  Detaljnije

 • POVRATAK PRIRODI - DOM OPLEMENJEN DRVETOM

  Približavanje prirode čoveku i njegovoj svakodnevnici, iako živi u urbanoj sredini, san je i ambicija mnogih kućevlasnika. Takvo okruženje ga čini smirenijim i srećnijim, a sve posetioce dobrodošlim.

  Detaljnije

 • NOVA GODINA - NOVA KUHINJA - NOVA PRAVILA

  Ako Vam se dopada zamisao o otvorenoj kuhinji sa trpezarijom, prostoriji koja spaja, zbližava, podiže raspoloženje i čuva porodični duh, može se reći da se uklapate u trendove u 2016. godini.

  Detaljnije

 • JAPANSKI MINIMALIZAM SA DODIROM SRPSKE TRADICIJE?

  Istočnjačka kultura na našim prostorima često biva neshvaćena ili jednostavno ne odgovara mentalitetu našeg naroda. Tako smo došli do ideje da se ovakav prostor obogati tradicionalnim srpskim stilom koji se, pogodićete, savršeno uklapa!

  Detaljnije

 • 2016. GODINA U ZNAKU SVEŽEG PROLEĆA I NEŽNE ELEGANCIJE

  Za Vas koji volite promene, prihvatate novine i osluškujete trendove, tu smo da osmislimo i napravimo nešto novo – zanimljivo, nesvakidašnje i funkcionalno. U 2016. godini, kao i u prethodnim rastemo sa Vama, razvijamo se i trudimo se da budemo još bolji.

  Detaljnije

 • TAJNE NOVOGODIŠNJE ČAROLIJE U VAŠEM DOMU

  Novogodišnji praznici su vreme okupljanja, euforije i pozitivnih emocija, a Vaša kuća mesto koje oslikava taj duh i pokreće dobru energiju. I u sledećoj godini, Agacija će kao i do sada biti deo mnogih toplih domova. Sa lepim željama i isto tako lepim nameštajem, ispraćamo staru godinu i sa nestrpljenjem očekujemo Novu – još uspešniju!

  Detaljnije

 • ZA PAMETNO SREĐEN PROSTOR – PREDIVNE POLICE!

  Sa dekorativnim policama u dnevnom boravku, spavaćoj sobi ili nekom drugom delu doma koji ste namenili uživanju i opuštanju, stavljate tačku na uređenje enterijera sa stilom! Sa raznovrsnim izborom materijala i boja i nepresušnim idejama, sigurno je da ćete kod nas pronaći baš ono što ste zamislili.

  Detaljnije

 • MALI STAN VELIKI IZAZOV

  Koliko god da se to činilo jednostavnim, uređenje malih stanova može biti veliki izazov. Imajte na umu to da se ovde greške teško ispravljaju i da je jedino dobro rešenje ono koje je funkcionalno. Kako smo posebnu pažnju posvetili iskoristivosti prostora uz praćenje afiniteta i želja naših klijenata, sa nama je opremanje enterijera jednostavnije i zabavnije nego ikada.

  Detaljnije

 • NOVA GODINA SE BLIŽI: DA LI STE SPREMNI ZA PROMENU?

  Razlozi za promenu razmeštaja, dekoracije ili sitnih detalja u domu su brojni. Uglavnom je to zbog ishabanosti, dotrajalosti ili zastarevanja komada nameštaja, a ne tako retko i zbog želje da se uporedo sa nekim aktuelnim životnim dešavanjima i promenama – isto to prenese na mikrosvet zvani dom.

  Detaljnije

 • KADA SE CEO STAN SPAKUJE U JEDAN PLAKAR

  Ako živite u garsonjeri ili malenom stanu od 30-ak kvadrata, verovarno ne mislite da je odgovor na Vaše probleme vezane za uređenje prostora u nekom ogromnom plakaru. Upravo ćemo sve što ste do sada mislili da znate – obrnuti naglavačke!

  Detaljnije

 • RUŠIMO 5 PRAVILA KOJA SE TIČU UREĐENJA ENTERIJERA!

  Ubeđeni ste da mala soba treba da bude okrečena u belo? Mislite da se treba pridržavati jednog, određenog stila pri kupovini nameštaja? Možda je tako. Ipak, mi mislimo da je nekim pravilima neophodno raskrinkavanje! Pogledajte 5 ustaljenih pravila i odlučite da li biste ih se pridržavali ili ne.

  Detaljnije

 • BOGATA I STRASTVENA CRVENA BOJA U VAŠEM STANU!

  Savremen dnevni boravak dizajniran u crvenoj boji mora izgledati upadljivo, energično i hrabro. Red crvene boje donosi duh romanse i popunjava životni prostor snažnom energijom. Crvena boja u kombinaciji sa svetlim bojama, može stvoriti predivan i upečatljiv prostor koji jednostavno nije za svakoga. Ako mislite da je to pravi odabir boje za vas, evo nekoliko korisnih saveta...

  Detaljnije

 • 10 TRENDOVA I IDEJA ZA DIZAJN SPAVAĆE SOBE

  Moderan dizajn i dekoracija ne zahtevaju mnogo novca za skupe materijale, niti ekskluzivan dizajnerski nameštaj ili osvetljenje. Pristupačne ideje koje oslikavaju najskorije trendove mogu dramatično promeniti prostor i učiniti ga prijatnim, komfornim i stilizovanim. Svaki savet možete primeniti, ali i kombinovati sa sopstvenim rešenjima kako biste stvorili intiman, lični životni prostor.

  Detaljnije

 • NOVA GODINA – NOVA PRAVILA! U 2015. SPAJAMO NESPOJIVO!

  Trendovi u opremanju enterijera reflektuju želju za uspostavljanjem živahnog i nesvakidašnjeg poslovnog ili privatnog prostora koji će imati osobenost i razlikovati se od bilo čega drugog. Osluškivajući nove tokove, ispunjavamo želje klijenata i u novoj godini.

  Detaljnije

 • 7 NOVIH PRAVILA U OPREMANJU ENTERIJERA

  Prihvatite nove trendove, ali zadržite ono što vaš dom čini vašim. Preuredite svoj kutak, ako će vam to ulepšati dan. Snesite sa tavana zaboravljeni stočić za kafu i šarajte… Podržavamo svaku vašu ideju i ohrabljujemo vas da do nje dođete i zajedno sa nama pretvorite u stvarnost.

  Detaljnije

 • KADA SE SRETNU DNEVNA SOBA I TRPEZARIJA

  Život u gradu nije nimalo jeftin, a lokacija je ta koja diktira cene. Pa tako, za one sa limitiranim budžetom, koji su voljni da se skupe na manjem prostoru, a primaknu glavnim gradskim dešavanjima, ne sme faliti kreativnosti i domišljatosti u opremanju stana.

  Detaljnije

 • SVEŽE I MODERNE IDEJE ZA DEKORACIJU PROSTORA U 2015!

  I pored velike promene i neophodne organizacije koja prati osamostaljenje, selidbu ili promenu sredine, svako će pomisliti da zna šta mu je potrebno za život. Na prvom mestu, taj prostor treba da bude funkcionalan, prijatan i prilagođen ličnim potrebama. Međutim dešava se da kada sav nameštaj uđe u novi prostor, jednostavno ne izgleda onako kako smo zamislili. Ako vam usklađivanje i dekoracija nije do sada išla od ruke, možda je bolje da se oslonite na neke od korisnih saveta ili obratite timu strućnjaka koji će to uraditi umesto vas.

  Detaljnije

 • KAKO OPREMITI I DEKORISATI ŽIVOTNI PROSTOR?

  I pored velike promene i neophodne organizacije koja prati osamostaljenje, selidbu ili promenu sredine, svako će pomisliti da zna šta mu je potrebno za život. Na prvom mestu, taj prostor treba da bude funkcionalan, prijatan i prilagođen ličnim potrebama. Međutim dešava se da kada sav nameštaj uđe u novi prostor, jednostavno ne izgleda onako kako smo zamislili. Ako vam usklađivanje i dekoracija nije do sada išla od ruke, možda je bolje da se oslonite na neke od korisnih saveta ili obratite timu strućnjaka koji će to uraditi umesto vas.

  Detaljnije

 • TVOJA KUĆA JE TVOJ DVORAC

  Slavljenje života i uživanje u njemu trebalo bi da počne od sopstvene kuće, ali je jako lako zapasti u razmišljanje da naše kuće nisu dovoljno velike, sređene, čiste, ili dovoljno lepe. Ali zašto tvoja kuća ne bi mogla da bude tvoj zamak? Zašto da ne učiniš sve što možeš kako bi svakodnevni život postao uzbudljiviji, elegantniji i grandiozniji? Probajte sa nekom od nekoliko ideja i kuća će postati bogatije mesto.

  Detaljnije

 • ČAROBNE DEČIJE SOBE

  Svi pamtimo poneki predivni momenat iz detinjstva. Prve igračke od kojih se nismo odvajali, prvu vožnju biciklom, prvi radni sto, šareni ormar ili krevet kakav smo zamislili. Ti momenti su neprocenjivi... Dečja mašta je mogla krevet da pretvori u leteći, od igračke da stvori najboljeg prijatelja, a od malene sobe ceo Univerzum. Mi to nismo zaboravili. Zato se vraćamo u to vreme i puštamo mašti da umeša prste u naš rad. Sve je moguće.

  Detaljnije

 • NEKOLIKO NAČINA DA VAM KUĆA IZGLEDA KAO MILION DOLARA!

  Ohrabljujemo Vas da eksperimentišete. Prihvatamo sve ideje sa zadovoljstvom i željom da iz naših ruku izađe pravo malo umetničko delo koje ste vi osmislili. Raznovrsnost naših materijala i velika paleta boja vam pruža neverovatne mogućnosti, a mi vam nudimo svu slobodu da svoje snove i ostvarite.

  Detaljnije

 • SAVETI ZA OPREMANJE KUĆNE KANCELARIJE

  Bilo da opremate kancelariju kako biste pokrenuli biznis ili vam treba miran prostor za svođenje računa i pravljenje plana rada, zaslužujete više od metalnog stola i stolice koju niste imali gde da smestite. Pitate se zašto? Prostor koji je komforan i uređen odvojeno od ostatka stana biće mesto na kojem ćete želeti da izgarate u svom poslu.

  Detaljnije